Gärsnäs Bil AB - Välkommen till oss... Vi laddar...

Här på Gärsnäs Bil AB säljer vi fabriksnya Mazda och Mitsubishi, även i lager för omgående leverans plus ett femtiotal begagnade bilar.

Vi säljer Mazda's alla välkända modellnamn Mazda2, Mazda3, Mazda6, CX-5 och inte minst CX-3. Alla av senaste årsmodell med ny utrustning och ett stort sortiment av Mazda Original tillbehör.
I Mitsubishis sortiment hittar du storsäljaren ASX, eleganta Outlander (även som laddhybrid), och Mitsubishi's vackra och starka pickup L200.
Vi har hela sortimentet för bensin, diesel och elhybrid.

Vi har också haft förtroendet att serva våra kunders bilar här på Österlen, över hela Skåne och då inte minst den östra delen med Simrishamn, Tomelilla, Ystad och Sjöbo med såväl nya som begagnade sedan 1999, och vi vill gärna vara din partner i att hålla din bil fin länge.

Sköter du om din bil och servar den regelbundet så får du också det roligare. För visst är det härligt med känslan av en bil som står där skinande blank, som alltid startar och som tar dig dit du vill, när du vill och på ett säkert sätt. God regelbunden service, kvalitetsreparationer och en skonsam tvätt med en vaxning någon gång emellanåt är nyckeln till att din fina bil fortsätter att vara fin.


Ring 0414-287 70 så hjälper vi dig.

info@garsnasbil.se
Malmövägen 75, 272 61 Gärsnäs


Mazda Sverige
Mazda på Youtube
Mazda på Instagram

Mitsubishi Sverige
Mitsubishi på Youtube
Mitsubishi på Instagram

Bygg din bil
Erbjudande
Provkör
Boka Service